juli 2013

Startbrochure voor nieuwe studenten 2013

De EhB maakt jaarlijks een brochure die nieuwe studenten door de eerste momenten heen helpt en die bovendien nuttige adressen en weetjes geeft. Zij krijgen deze bij de inschrijving, samen met nog heel wat nuttige informatie. Wil je dit digitaal al eens overlopen, dan  vind je op deze welkomstpagina de meest relevante informatie. Of klik op de pdf hieronder.

Lees meer

Inschrijven tijdens de zomersluiting

Vanaf 20 juli tot en met 16 augustus 2013 is de hele hogeschool gesloten. Geïnteresseerden kunnen wel nog brochures aanvragen (via dit formulier), die worden wel degelijk op post gedaan.

Lees meer

Brochure met volledige aanbod levenslang leren EhB+

Op zoek naar een postgraduaat of bij- en nascholing van hoge kwaliteit? Ook dan ben je bij de Erasmushogeschool Brussel aan het juiste adres, meer bepaald bij EhB+, het Centrum voor Permanente Vorming. EhB+ staat voor een breed aanbod aan opleidingen in diverse domeinen. Ons opleidingsaanbod wordt continu aangepast en vernieuwd en speelt actief in op de laatste trends en evoluties binnen het werkveld.

Lees meer

Werken aan de server van EhB op 12 en 13 augusuts

Op 12 en 13 augustus zijn een aantal werkzaamheden gepland aan ons netwerk die de beveiliging en prestaties van het netwerk ten goede zullen komen. Tijdens deze werkzaamheden zullen onze servers (tijdelijk) onbereikbaar zijn. Hierdoor zal u (oa) volgende ongemakken ondervinden:

Lees meer

fotokeuze feestelijke opening academiejaar 2013-2014

Een selectie van de foto's staat op http://flickr.com/gp/erasmushogeschool/137F5c/. We kunnen de foto's laten drukken op: Canvas (met een houten frame van 2 of 4 cm dikte) Kostprijs 60 cm x 80 cm: €60 (incl. btw) Kostprijs 100 cm x 200 cm: €200 (incl. btw) Leveringstermijn: 10 werkdagen Voorbeeld: canvas in vergaderlokaal 430 (met EhB-kernwoorden)  

Lees meer

Koninklijk Conservatorium Brussel rouwt om overlijden Udo Reinemann

Het Koninklijk Conservatorium Brussel | School of Arts (onderdeel van de Erasmushogeschool Brussel) kreeg vandaag bevestiging van het overlijden van Udo Reinemann op 13 juli 2013. Hij werd 71 jaar.

Lees meer

Vacatures aan de Erasmushogeschool Brussel

De Erasmushogeschool Brussel heeft heel wat deeltijdse en voltijdse vacatures voor het academiejaar 2013-2014.

Lees meer

Docent Stef De Paepe wordt artistiek leider figurentheater De Maan

Regisseur, acteur en auteur Stef De Paepe is aangesteld als de nieuwe artistiek leider van figurentheater De Maan in Mechelen. De Paepe volgt er Willem Verheyden op die na twintig jaar andere horizonten gaat verkennen.

Lees meer

Musicallabo op de planken in Gent

We meldden al dat de musicalstudenten met eigen werk op de planken van het Capitole in Gent zouden staan, lees dat artikel hier.   Op de site van musical-info staat nu een mooie videoreportage over de optredens en enkele getuigenissen van de studenten. Je vindt die reportage hier.

Lees meer

Website met filmpjes en info over studeren met een beperking

Het SIHO, het Steunpunt Inclusief Hoger Onderwijs, wil een bijdrage leveren aan het creëren van gelijke kansen en volwaardige participatie van personen met een functiebeperking, hetzij als student(e), hetzij als personeelslid.  Recent hebben zij een aantal filmpjes online gezet met getuigenissen van studenten die met een handicap aan  hogere studies begonnen zijn. De actie heet toepasselijk 'tzalwel!

Lees meer

Recentste foto's van de Erasmushogeschool Brussel