augustus 2013

Twee EhBers in top 5 van wedstrijd ActuaTV Talent 2013

Morgen vanaf 13u weten we wie de winnaar is van de wedstrijd Actua-Talent 2013 van Actua-TV.  Dan wordt de commentaar van de juryleden uitgezonden, gevolgd door het winnende eindwerk.

Lees meer

Kick-Off campus Kaai (Anderlecht)

2 Okt 2013 - 11:00 - 14:00
Van 11:00 tot 14:00 is iedereen welkom op de infomarkt waar je meer te weten kunt komen over studentensport, Stuvo EhB, Rits Café en tal van andere organisaties. Ook aan entertainment geen gebrek met onze rodeostier... En vergeet zeker niet je gratis Guido Welcome Pack af te komen halen! www.kickoffthecampus.be

Lees meer

Drie alumni Dig-X (Toegepaste Informatica) vallen op met vacaturetool

(bron datanews.knack.be) Stearn is het verhaal van drie gewezen informaticastudenten (Erasmushogeschool Brussel) die naast hun job twee en een half jaar hebben gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe tool voor recruiters. "Ik heb zelf gewerkt als recruiter voor een groot informaticabedrijf. Omdat ik betaald werd op basis van mijn resultaten, vond ik het heel frustrerend dat ik altijd 1 tot 2 uur tijd moest verliezen, meestal 's avonds, om een vacature te publiceren op de belangrijkste rekruteringsites", legt Arnaud Llamas Bravo uit.

Lees meer

Kick-Off Campus Rits

23 Sep 2013 - 11:00 - 14:00
Van 11:00 tot 14:00 is iedereen welkom op de infomarkt waar je meer te weten kunt komen over studentensport, Stuvo EhB, Rits Café en tal van andere organisaties. En vergeet zeker niet je gratis Guido Welcome Pack af te komen halen! www.kickoffthecampus.be

Lees meer

Kick-Off Campus Dansaert-Bloemenhof

3 Okt 2013 - 11:00 - 14:00
Van 11:00 tot 14:00 is iedereen welkom op de infomarkt waar je meer te weten kunt komen over studentensport, Stuvo EhB, Rits Café en tal van andere organisaties. Bovendien kan je ook genieten van een spectaculaire taekwando voorstelling gegeven door wereldkampioen Pablo Pascuzo . En vergeet zeker niet je gratis Guido Welcome Pack af te komen halen!

Lees meer

Kick-Off Campus Koninklijk Conservatorium Brussel

16 Sep 2013 - 12:00 - 15:00
Om 12:00 kunnen alle studenten genieten van een gratis lunch in het studentenrestaurant om nadien het openingsconcert bij te wonen. Dit wordt gebracht door studenten uit eigen huis en start om 16:00. Vanaf 12:00 tot 15:00 is iedereen natuurlijk ook welkom aan de infostand van Stuvo EhB. www.kickoffthecampus.be

Lees meer

Sporten op de Campus Jette 2013-2014 - HealthCity Jette wordt Basic Fit Jette

In het academiejaar 2013-2014 gaat er op Campus Jette het één en andere veranderen op vlak van sport.

Lees meer

Meer jongeren willen leerkracht worden

Opnieuw meer jongeren willen leerkracht worden. In bijna alle hogescholen stijgt het aantal inschrijvingen in de drie verschillende lerarenopleidingen. Opvallend is de stijging in de opleiding leraar lager onderwijs. Walentina Cools, directeur van het departement Onderwijs & Pedagogie van Erasmushogeschoool Brussel en ook voorzitster van het Lokaal Overleg Platform Brussel, geeft tekst en uitleg in De Ochtend op Radio 1.

Lees meer

Derdejaars LTA ontwerpen nieuw provinciaal domein

Hoe ziet het Provinciaal Domein Nieuwenhoven er uit in de toekomst? Waar liggen mogelijkheden om dingen anders aan te pakken?  Dat was de opdracht die de derdejaarsstudenten Landschaps- en Tuinarchitectuur (LTA) van de Erasmushogeschool Brussel voorgeschoteld kregen. De resultaten zijn boeiende ontwerpen van hoe er met landschap omgegaan kan worden en de vernieuwende blik van de studenten is verfrissend.

Lees meer

Garagebox van Multec en Dig-X op festivalweide van Jospop

Multec (Multimedia en Communicatietechnologie en Dig-X (Toegepaste Informatica) trekken dit weekend (30/8 en 31/8) naar de festivalweide van Jospop waar ze het jonge publiek ontvangen in hun garage. Jospop is een festival in Schepdaal  en trekt heel wat volk uit het Pajottenland aan.

Lees meer

Recentste foto's van de Erasmushogeschool Brussel