Rits Café presenteert: ROCKRACE 2015

17 Feb 2015 - 19:00

Van headbangen tot hipshaken: Rockrace 2015 heeft het allemaal. Deze editie nemen ook weer 18 toptalenten het tegen elkaar op in stomende muziekbattles. Een strenge, maar rechtvaardige jury beoordeelt de bands, maar ook jullie zijn van belang! Er wordt namelijk een publieksprijs uitgereikt aan de populairste band. Heb jij een favoriet? Trommel al je vrienden op, kom zo hard als je kan supporteren en stem!

De Rockrace is een initiatief van de Nederlandse hogeronderwijsinstellingen van Brussel. Met dit evenement willen we Brusselse studenten de kans geven om hun muzikale talenten te showen aan de buitenwereld. Minstens 1 iemand van de deelnemende bands moet student zijn aan 1 van de partnerinstellingen. Op die manier willen we onze studenten stimuleren zich te ontplooien en te ontspannen. Ook dit jaar waren er weer veel inzendingen. Uit de 45 bands werden er 18 uitgekozen. De geselecteerden strijden in 6 voorrondes voor opnametijd of een plaatsje op het podium van Bruksellive, Stoemp! en Brussel Brost. De finale zal doorgaan in de Ancienne Belgique.

Wil jij dus ook weten wat deze jonge beloftes voor ons in petto hebben? Kom dan zeker een voorronde bijwonen in het Rits Café!

Bekijk het volledig programma op: http://www.ritscafe.be/

Rits Café: Antoine Dansaertstraat 70, 1000 Brussel