Strong Student Run

29 Apr 2015 - 14:30 - 18:30

Op woensdag 29 april 2015 gaat in Brussel, onder de blinkende bollen van het atomium, de 3de editie van de Strong Student Run door, een spectaculair sport event dat georganiseerd wordt door & voor (hoger onderwijs) studenten.

De Strong Student Run is een uitdagende hindernissenloop van 5 of 10 km door het mooie groene Brusselse Ossegempark, met onderweg tal van verrassende obstakels, die speciaal gebouwd worden (o.a. met autobanden, netten, balken, bruggen, containers, water,...) om het sterke & stoere studentenlichaam zwaar op de proef te stellen.

Bovendien zijn er ook, mede dankzij de sponsors & partners, prachtige prijzen te winnen (o.a. een I Phone 6, slipcursus, waardebonnen en tckets,...) en wordt de opbrengst integraal doorgestort naar vzw Able 2 Sport; een vzw met als doel zoveel mogelijk mensen met een lichamelijke beperking aan te zetten om aan sport te doen. Boegbeeld van deze organisatie is paralympische rolstoelatlete Marieke Vervoort.

Deelnemen aan deze unieke & ludieke obstakelrun voor het goede doel kan zowel individueel (5 of 10 km) als in groep (4 lopers/team- 5 km). Ook niet-studenten (scholieren, bedrijven, sympathisanten,...) zijn van harte welkom!

Check zeker de nieuwe website en like de facebookpagina voor meer informatie en om in te schrijven.

www.strongstudentrun.be

https://www.facebook.com/Bruxtreme