Actie gratis CJP-kaart verlengd tot 15 november

Hou je van cultuur? reizen? festivals? film? muziek? Literatuur? ...
De CJP-kaart is jouw kortingskaart voor cultuur in Brussel en bij je thuis, in binnen- en buitenland.
Laat de kans om ze gratis te ontvangen niet liggen.

Daarom is er goed nieuws!

De actie "gratis CJP-kaart" van SOVEhB is verlengd t.e.m. 15 november. Een tijdje geleden ontving je een mailtje van CJP op je studentenmail met een unieke activatiecode. Surf naar www.cjp.be/registration en vraag je kaart (t.w.v. 12€) aan. SOVEhB betaalt ze voor jou!

  Wat krijg je als CJP-lid?
 
- Een gepersonaliseerde CJP- kaart, met straffe voordelen in heel België. Klik hier voor een volledig overzicht van de voordelen.
- Op je kaart het logo van European Youth Card, dit geeft je recht op kortingen in meer dan 40 landen, van openbaar vervoer tot campings.
- Exclusieve CJP- magazines en een handige gids met een overzicht van je voordelen als CJP'er.
- Exclusieve wedstrijden via de CJP-website, het hele jaar door. Zo maak je dagelijks kans op concerttickets, dvd's, cd's, games, boeken en meer fraais.
-Elke maandag een extra blik cultuur met de iCulture-superpromotie van de week.
- Schrijf je in op de  nieuwsbrief van jouw regio en ontvang elke twee weken tips en tricks voor een geslaagd avondje uit in je mailbox.
 
CJP biedt jongeren ook de mogelijkheid om zich te ontplooien tot een rasechte reporter.  CJP-reporterswerking: Word sterreporter, festivalfotograaf of redactiechef bij CJP en ontwikkel je talent onder begeleiding van een team professionele redacteurs. Trek mee aan de kar en vul de magazines en de website met jouw schrijfsels, sfeerfoto's of filmpjes. Meer informatie bij redactie@cjp.be.
 
 
Aarzel niet. Open je blik, steek je kaart op zak, ontdek, claim en betaal nooit te veel. De CJP-kaart zal je nog veel plezier opleveren!