Ad valvas wordt EhBrief

De ad valvas van de Erasmushogeschool is vernieuwd en gaat verder als de EhBrief. De EhBrief is een samensmelting van ad valvas, persberichten, beleidsbrief, website-nieuws en evenementen.

Vanaf nu wordt het nieuws over en in verband met de Erasmushogeschool Brussel  meteen online gezet op ehbrief.ehb.be. U kunt dus wanneer u maar wilt de berichten lezen en de evenementen overlopen. Bovendien kunt u zich via RSS-feeds ook abonneren op de updates, of op een selectie ervan (bv. enkel uw departement, dienst) (zie de kleine gebruiksaanwijzing).

Wij sturen u ook nog maandelijks een mailtje, zodat u langs die weg eveneens herinnerd wordt aan de gebeurtenissen binnen de hogeschool.

Gezien de berichten en de aankondigingen nu niet meer moeten wachten op een maandelijkse editie, kijkt de dienst ernaar uit om jullie mails met nieuws te ontvangen, zodat we nog korter op de bal kunnen spelen.  Binnenkort zal het trouwens mogelijk zijn om de berichten zelf in te geven en online te plaatsen (met eindredactie van de dienst Communicatie).

Het nieuws is trouwens ook toegankelijk voor de externe bezoekers aan onze website.

Naar de toekomst toe plannen we bovendien nog een zoekmachine, een inschrijfmodule voor externe lezers, een link naar een intranet, en meer moois.

Lees de verkorte gebruiksaanwijzing voor de werking van EhBrief.

De ad-valvas / beleidsbrief / e-brief

Gepubliceerd onder: