Brusselse EhB-VUB-website LeraarXL bundelt bijscholingen voor leraren en andere vormers

De Erasmushogeschool Brussel en de Vrije Universiteit Brussel hebben hun expertise gebundeld in de nieuwe webtool LeraarXL  (eXceLlente opleidingen aangeboden in BXL voor leraren die willen excelleren). Deze unieke samenwerking heeft geleid tot een bijzonder handig overzicht van alle opleidingen die zich richten tot leraren en andere onderwijsprofessionals (CLB's, hoger onderwijsmedewerkers, ...). Het aanbod wordt handig gerangschikt per thema.

Dankzij LeraarXL vindt iedereen op een snelle en eenvoudige manier de nascholing waar men naar op zoek is. Zijn er andere professionaliseringsbehoeften, dan bekijken wij wat we op maat kunnen uitwerken. 

Bekijk ons aanbod of contacteer ons met jouw specifieke noden.

VUB en EhB staan garant voor kwaliteitsvol onderwijs, onderzoek en dienstverlening in Brussel, de Europese hoofdstad waar diverse talen, culturen en nationaliteiten samenkomen. Het eXeLlente professionaliseringsaanbod schenkt dan ook extra aandacht aan onderwijs in een grootstedelijke context.

LeraarXL is een initiatief van de vzw Universitaire Associatie Brussel en kwam tot stand in goede samenwerking met haar partners, de Vrije Universiteit Brussel en de Erasmushogeschool Brussel.