EhB!magazine #6 Voorjaar 2011

Het voorjaarsnummer van EhB!magazine is klaar. Het is al het zesde nummer dat onder het personeel verdeeld wordt en verstuurd naar de relaties van de  hogeschool. Voor degenen die de handen niet kunnen leggen op een papieren exemplaar, staat er ook ook een online versie klaar.

In het nummer blikken we terug op het Onderzoeksevent Meet, Match & Create. We laten heel wat studenten aan het woord, zoals onze topsportster Aurélie, topmuzikante Anneleen en succesvol radiostudent Joris. Vanuit opleidingshoek leest u meer over het jubileum van de Lerarenopleiding Haartooi en Bio-esthetiek en de ingenieurs van Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening zitten blijkbaar ook niet stil. Bij Landschaps- en Tuinarchitectuur stellen we eenzelfde dynamiek vast: de alumni van de opleiding organiseren enerzijds en winnen anderzijds mooie ontwerpprijzen.

Wilt u de gedrukte versie? Stuur een mailtje naar ehbrief@ehb.be

Download als pdf

Download magazine (pdf, 1,7mb)

EhB!magazine #6 als EPUB

EPUBDownload het EhB!magazine #6 als EPUB-bestand om op je ereader (zoals de Kindle), je tablet (de iPad, de Samsung Galaxy,...) of je gsm te lezen:

  1. Download het zip-bestand (ongeveer een megabyte groot)
  2. Pak het bestand uit (unzippen)
  3. Plaats het epub-bestand nu op de mobiele drager waarop je het wil lezen en open het epub-bestand.

Je kan EPUB-bestanden openen en lezen met ondermeer Calibre (pc), Freda (Windows Mobile), iBooks (iOS), Mobipocket (Blackberry),... Meer informatie over het EPUB-formaat lees je ook op Wikipedia.

Lees het magazine online