kick Off the Campus, Brussel Brost en andere startactiviteiten

Vanaf deze week starten de Kick Off studentenactiviteiten van Stuvo EhB en van de VUB. De website met alle activiteiten op een rijtje vind je hier: www.kickoffthecampus.be Er zijn feestelijke ontbijten, bbq's, straatfeesten, filmvoorstellingen, stadswandelingen, ... het is teveel om op te noemen.

En op 27 September 2012 knalt Brussel Brost het Brusselse academiejaar pas echt  op gang. Voor de derde keer op rij is het kanaal aan de Sainctelettesquare het decor voor het grote gratis studentenstadsfeest. Vanaf 15u blazen de speakers alle aanwezige ledematen in beweging op de beats van 't Hof van Commerce, AKS live, TLP vs. Murdock, Ego Troopers, Compact Disk Dummies, A.N.D.Y., Mezzdub en Sir Vain.  Die line-up wordt versterkt door de winnaars van onze Rockrally en DJ-contest, respectievelijk Cody and the Albatross en Estatik. Wie de ziel uit zijn of haar lijf heeft gedanst kan nog terecht op de Urban Market. Daar stelt een bonte bende culturele instellingen zich voor aan de kersverse Brusselaars. Om middernacht gaan de lichten uit aan de Akenkaai, en verhuist het feest naar een 10-tal afterparty's rond de campussen. 

Studio Brussel zendt live uit vanop het festivalterrein. JIM draait er een stukje opdracht voor JIMkot deluxe. Ook zullen de rectoren een confettikanon afvuren om officieel korte metten te maken met de start van het nieuwe jaar.

Meer op www.kickoffthecampus.be en facebook.com/brusselbrost