Skireis BSK

Het Brussels Senioren Konvent (BSK), de overkoepelende studentenkring van de Erasmushogeschool Brussel, de Koninklijke Militaire School en de kringen Technica en Iverto verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel, organiseert net zoals vorig jaar met de steun van de Erasmushogeschool Brussel een skireis tijdens de lesvrije week (30 januari tot 8 februari).

Voor zij die vorig jaar erbij waren : you know what you’re in for ;-)! Voor zij die voor de eerste keer meegaan : bereid je voor op een fantastische reis waar je nog weken, maanden en jaren over zult spreken! Fun verzekerd! BSK SKI is niet voor niets verkozen geweest tot dé studentikoze activiteit van het jaar! 

Na vorig jaar La Joue Du Loup onveilig gemaakt te hebben trekken we dit jaar naar het dubbel zo grote skigebeid van Valmeinier (
http://hiver.valmeinier.com/fr/index-hiver.aspx#googtrans(fr|en)). Het basispakket is 425 euro waar je een 7 dagen skipas voor krijgt, er minstens 7 avonden op rij een gratis vat zal zijn, free gadgets, een super deluxe BSK SKI sweater, per studentenkring die zich met 10 man inschrijft op de busrit 2 premium flessen Vodka (indien je geen lid bent van een studentenkring kan je bij inschrijving een kring blij maken door hun naam te selecteren ;-)) en much much more surprises!

Als je vragen hebt of je al dan niet je huisdier, je bed, je mama en papa mag meenemen : aarzel niet om iemand van de studentenkringen verbonden aan jou departement* aan te spreken! Bij ons kan je voor al je vragen terecht ! Volg zeker ook onze facebookpagina (https://www.facebook.com/events/278942255649578/?fref=tsvoor alle laatste informatie!

Wil je je meteen inschrijven? Dat kan via volgende link: https://winter.skikot.be/grouptravel/registration/welcome.aspx?reqGuid=39DF14F9-DBAE-447A-BED0-327D421E0488

Iedereen is welkom, ook mensen die niet lid zijn van een studentenkring! De inschrijvingen sluiten op 19 december!

See you in Valmenier!

 

Het Brussels Senioren Konvent SKITEAM

ski@b-s-k.be

Filip Vanhoorelbeke 0468 11 59 52

Aurelie Gallemaert 0478 09 28 91

 

*Het Brussels Senioren Konvent overkoepelt volgende kringen verbonden aan een onderwijsinstelling:

  • Commin@: Departement Media, Management en Maatschappij EhB

  • Iverto: Toegepaste Taalkunde VUB

  • Manu Juvanta: Departement Gezondheidszorg EhB

  • Normalia: Departement Onderwijs en Pedagogie

  • Omega: Koninklijke Militaire School

  • Polytechnic: Koninklijke Militaire School

  • Technica: Departement Design en Technologie EhB, Industriele Wetenschappen VUB

  • Vilvordia: Departement Landschaps-en Tuinarchitectuur