Studenten gezocht voor een uniek woonproject in Jette

De gemeente Jette biedt in samenwerking met Br)ik, 6 studenten de unieke kans om deel te nemen aan een pilot project. 2 ruime appartementen met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een living, een keuken en balkon worden ter beschikking gesteld aan 6 studenten.  Vanaf 1 maart kunnen jullie intrekken in een bemeubeld appartement van hoogstaande kwaliteit voor slechts 600 Euro per maand.  Het gebouw bevindt zich op de Wemmelsesteenweg 229 te 1090 Jette, rustig gelegen en tegelijk vlakbij het centrum van Brussel. Het station van Jette is op wandelafstand en je hebt een vlotte verbinding met het openbaar vervoer.

Pas op, wij verwachten wel een tegenprestatie voor dit aanbod! Jullie dienen als team minstens 1 activiteit per maand uit te werken om de cohesie tussen de bewoners te versterken. Het doel van dit project is de kwaliteit van leven en wonen te optimaliseren en drempels zoals afkomst, taal en maatschappelijke positie overstijgen. Dit is een unieke leerkans om je kennis en ervaring rond sociale woonprojecten te ontwikkelen.

Wij zijn op zoek naar 6 studenten die minstens 4 van onderstaande kwaliteiten bezitten :

  • Teamplayer

  • Student in het 2de of 3de bij voorkeur uit een sociaal (agogische) richting

  • Gemotiveerd

  • Twee of drietalig ( NL, Fr en Eng)

  • Organisatorisch talent

  • Creativiteit

Ben jij geïnteresseerd in dit unieke aanbod ? Mail dan zo snel mogelijk naar lize.maes@ehb.be en stel jezelf kort voor !

Er worden binnenkort selectiegesprekken gehouden waarbij je je motivatie kan toelichten voor dit project. Je wordt hierover per mail op de hoogte gehouden.