Vriendenkring oud-personeel EhB-VUB-UZB organiseert kunsttentoonstelling met haar leden

Van 9 tot en met 16 januari 2015 organiseert de Vriendenkring Personeel VUB–EhB–UZB (VKP) een tentoonstelling met kunstwerken van zijn leden. In totaal nemen 18 kunstenaars deel waaronder verschillende oud-gedienden van de Erasmushogeschool Brussel. Bovendien biedt de Vriendenkring de gelegenheid aan het Atelier van het Dagcentrum Topaz om de werken van hun gasten tentoon te stellen.

Met de Vriendenkring VUB-EhB-UZB wil de hogeschool zich inzetten om haar oud-werknemers ook na hun pensionering op de hoogte te houden van wat er leeft en beweegt in Brussel. Daarom heeft de EhB zich in 2011 aangesloten bij de personeelswerking van de VUB  en maakt ze nu deel uit van de VriendenKring Personeel VUB-UZB-EhB (VKP). 

Om lid te worden van VKP volstaat een mailtje naar Francis Vander Mynsbrugge (francis.vander.mynsbrugge at telenet.be). Na lidmaatschap kunnen gepensioneerde werknemers van de hogeschool deelnemen aan de activiteiten van de UPV tegen een gunstig tarief. Hoe meer leden, hoe meer activiteiten!

Meer details over VKP lees je op deze pagina.

BijlageGrootte
vkp3.JPG88.59 KB