XL Air bestolen

Hieronder het persbericht dat wij mochten ontvangen van de studenten die XL-air online houden:

Deze ochtend zijn wij van ** *** wakker geworden met triest nieuws. Er is deze nacht namelijk ingebroken in onze radiostudio, gelegen in de Dansaertstraat.

Het was één van onze presentatoren die deze ochtend de inbraak opmerkte. Op het eerste zicht bleek er buiten een geforceerde deur niet veel schade te zijn, maar niks was minder waar. Op de bewakingsbeelden is te zien hoe twee gemaskerde vrouwen de studio binnendringen en weglopen met de naam van onze radiozender. Voorlopig is er nog geen enkel spoor van de daders, de politie onderzoekt de zaak verder.

Hierdoor zijn wij genoodzaakt om zonder onze naam aan het nieuwe seizoen te beginnen. Ook de toekomst van het befaamde ** *** kerstfeest, de ** *** karaoke of bijvoorbeeld een ** *** 100 uren-marathon is hierdoor onzeker.

We blijven echter niet bij de pakken zitten. Vanaf vandaag 2 februari starten wij terug met uitzenden onder de naam Ongehoordt. Je kan ons beluisteren op ongehoordt.tk

Er wordt live uitgezonden van maandag tot donderdag, telkens van 18 uur tot middernacht. Op dinsdag, woensdag en donderdag is er van 9 tot 10 uur een spiksplinternieuwe ochtendshow.

Wij houden u verder op de hoogte.

Gegroet

Het hele ** *** - team