XL Air viert feest

XL Air, de studentenradio van Brussel, bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden! Volgende week is het groot feest met 100 uren marathonradio, de XL Lijst Top 100 en natuurlijk ook het befaamde XL Air Kerstfeest.

Marathonradio

Vanaf maandag 15 december middernacht tot donderdag 18 december 22 uur maakt het XL Air team non-stop radio. Je kan alles live beluisteren via www.xlair.beof in het Rits Café, waar XL Air de hele dag opstaat. Je kan natuurlijk ook gewoon eens langskomen in de radiostudio in het Rits op de Dansaertstraat waar er wordt uitgezonden.

De meest uiteenlopende programma’s zullen tijdens de marathan te horen zijn. Zo is er bijvoorbeeld  Familie De Vos, een echte radiosoap, het eighties muziekprogamma Radar Eight, of Hier Waak ik waar je mee op pad gaat met het securityteam van dienst.

Elke morgen van 8 uur tot 10 uur kan je je dag starten met de ochtendshow Spek met XLeieren.

Vanaf 17 uur krijg je Round Up, een overzicht van de beste momenten van die dag.

Woensdagmiddag 17 december wordt er van 13 uur tot 14 uur een middagconcert georganiseerd in het Rits Café. Kan je er niet bij zijn dan kan je altijd luisteren via de website van XL Air waar het concert ook live uitgezonden wordt.

XL Lijst Top 100

Staat Queen met Bohemian Rhapsody voor de derde keer op rij op nummer één in de XL Lijst Top100? Op 18 december tussen 10 uur en 18 uur hoor je wat de XL Air luisteraar de 100 beste platen vindt. Stemmen voor de lijst is heel eenvoudig via www.xlair.be. Je kan nog stemmen tot en met woensdag 17 december 12 uur. Wanneer je je gegevens achterlaat, kan je een mooie prijs winnen. 

Luister live, via xlair.be!